خصوصیات دوربین مدار بسته حافظه دار
امروز دیگر کمتر مکانی را می توان یافت که تحت پوشش دوربین قرار نگرفته باشد ، اتاق ها و انبار های کوچک و تاریک در طبقات زیرین ، اتاق ها و راهرو هایی که کابل کشی در آنجا دشوار بوده و به علاوه امکان استفاده از راهکار بیسیم هم وجود ندارد ، مشتریانی که علاقمند به خرید و استفاده از NVR نیستند و بودجه محدودی دارند و بسیاری دیگر باعث شد تا در این قسمت از مجله فرتاک گلوبال ویژن ، تا توضیحاتی در خصوص دوربین مدار بسته حافظه دار ارائه کنیم که شاید پیش از این نشنیده باشید. با ما همراه باشید تا با این نوع از دوربین ها بیشتر آشنا شوید .
دوربین حافظه خور چیست ؟
برخی از مدل های دوربین مدار بسته ، دارای اسلت کارت حافظه هستند . به زبان ساده تر می توان روی این دوربین ها ، حافظه های جانبی SD کارت نصب کرد و تصاویر دوربین را بر روی این نوع حافظه ذخیره کرد لذا می توان بدون نیاز به دستگاه NVR ، تصاویر ضبط شده این دوربین ها را در اختیار داشت . از این قابلیت ویژه می توان در طراحی سناریو های مختلف در پروژه ها استفاده کرد.
در برگه مشخصات فنی دوربین ، این قابلیت با عناوین مختلفی از جمله ، SD Card Slot ، Built in Micro SD و … بیان می شود . جهت انتخاب نوع حافظه شامل SD ، SDHC و یا SDXC باید به دیتا شیت دوربین مراجعه کرد . سوال مهمی که می تواند وجود داشته باشد ، اینست که این کارت های حافظه چه تفاوتی با هم دارند ؟
در پاسخ به این سوال بطور مختصر در خصوص هر کدام از این حافظه ها ، توضیحاتی می دهیم :
حافظه SD
SD مخفف Secure Digital است، امکان نوشتن و خواندن اطلاعات با حداکثر ظرفیت دو گیگا بایت ( 2GB ) در حافظه SD Card وجود دارد !
حافظه SDHC
SDHC مخفف Secure Digital High Capacity است ، امکان ضبط تصاویر دوربین با ظرفیت 4 گیگا بایت تا 32 گیگا بایت در حافظه SDHC وجود دارد و کاربران از این حافظه بر روی دوربین SDHC باید از این نوع حافظه جانبی استفاده کنند .
حافظه SDXC
SDXC ، مخفف Secure Digital High Extended Capacity است و کاربران برای ضبط تصاویر با حجم 32 گیگا بایت تا 2 ترا بایت می توانند از حافظه SDXC استفاده کنند . این نوع از حافظه جانبی ، دارای بالاترین ظرفیت و توان ضبط تصاویر می باشد .
یکی از موارد مهمی که پیش از خرید دوربین SD کارت خور باید به آن توجه کنیم ، تعداد روزهایی است که با استفاده از هر نوع حافظه می توان ، تصویر ضبط شده در اختیار داشت . به طور متوسط یک دوربین دو مگا پیکسل با سرعت 15 فریم بر ثانیه و فشرده سازی H.264 که بصورت Motion Detection ، به طور مثال در یک شرکت تصویر بردای می کند را در نظر بگیرید ، اگر این دوربین بطور متوسط روزانه ، هشت ساعت تصویر برداری کند ، ظرفیت تصویر ضبط شده آن به شکل زیر می باشد :
اگر از حافظه 32 گیگا بایت استفاده کنید ، می توانید یک هفته تصویر ضبط شده داشته باشید .
اگر از حافظه 64 گیگا بایتی استفاده کنید ، می توانید تا دو هفته تصویر ضبط شده داشته باشید .
اگر از حافظه 128 گیگا بایت استفاده کنید ، می توانید تا یک ماه تصویر ضبط شده دوربین را در اختیار داشته باشید.
امکان ضبط تصاویر دوربین بصورت مستقل از دستگاه ضبط بر روی حافظه SD نصب شده روی آن وجود دارد و می توان به گونه ای تنظیم کرد تا در صورت قطع ارتباط بین دوربین و NVR ، تصاویر بر روی SD کارت ضبط شود . به علاوه برخی مواقع مجبور به نصب دوربین در قسمت هایی هستیم که امکان ، کابل کشی شبکه به آنجا وجود ندارد ، انباری های کوچک در طبقات زیرین که امکان کابل کشی وجود ندارد یا بسیار سخت است ، می تواند یکی از مناسب ترین فضاها برای استفاده از دوربین حافظه دار باشد .
سخن آخر
شرکت فرتاک گلوبال ویژن نماینده رسمی محصولات AVTECH در ایران ، طیف وسیعی از محصولات دوربین مدار بسته شامل مدل های متنوع دوربین حافظه دار را با توجه به نیاز مشتریان ارائه می کند . شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره رایگان با تلفن ویژه 223 در تماس باشید .